Tuotteet


Myymme noin 50 eri yrityksen maahantuomia tuotteita.

Suurin osa myynnistämme koostuu erilaisista askartelutarvikkeista: erilaisista paperituotteista, maaleista, korutarvikkeista, naruista, nauhoista, sabluunoista, leimasimista, kankaanpainotarvikkeista, 3D-kuvista, maalattavista puutuotteista, kranssitarvikkeista yms.

Askartelutarvikevalikoimamme elää aina sesonkien ja kysynnän mukaan. Seuraamme myös tarkasti uusimpia tuulia, joita alallamme tapahtuu ja koetamme olla ensimmäisten joukossa tuomassa uutuuksia markkinoille. Vaate- ja sisustusmuodin virtaukset heijastuvat myös askarteluun, joten sesonkien muotivärit näkyvät myös esim. myymiemme papereiden tai maalien värisävyissä!

Nukkekotitarvikkeet ovat tulleet mukaan tuotevalikoimaamme muutama vuosi sitten ja myös niiden määrä lisääntyy koko ajan. Joulusesonkiaikaan valikoimamme on aina laajimmillaan; onhan monen pienen (ja isommankin!) tytön joululahjatoiveena ikioma nukkekoti.
Meiltä löytyy koottavia nukkekoteja, kalusteita, pikkutavaraa, lamppuja, sähköistyksiä, nukkekodin asukkaita, minisaranoita, tapetteja, listoja, boordeja ym.

Askartelu on laaja ala, johon voi kuulua mitä vain materiaalia, jota tarvitaan esinevalmistuksessa. Usein on vaikea erottaa askartelu-, käsityö- ja taidetarvikkeet. Päämyyntiartikkeleitamme ovat kuitenkin askartelutarvikkeet, joten varsinaiset käsityö- ja taidetarvikkeet eivät kuulu valikoimaamme.

© 2017 Lahja- ja askartelupuoti Presento Ky | Sveabyrån   Kauppiaskatu 13 | 20100 Turku | Puh: 010-3201720
Puhelut lankaverkosta 8,28snt/puh + 5,95snt/min (ALV23%)
Puhelut matkapuhelimista 8,28snt/puh + 17,04snt/min (ALV23%)